Logo
Home

broks-messelaar.nl

procesbegeleiding,
projectleiding
en advies

bij planvorming
in het waterbeheerSamenwerking
"We werken niet alleen voor u, maar vooral met u."
Kwaliteit
"We doen het goed of we doen het niet."
Werkgever
Broks-Messelaar Consultancy biedt een zeer veelzijdige en uitdagende werkomgeving. Hoewel we een hecht team zijn, werken onze adviseurs vaak zelfstandig aan projecten. Als adviseur ben je betrokken bij alle facetten van het advieswerk, zoals acquisitie, offertes, overleggen, rapportage, presentatie, facturering en nazorg.

Bedrijfsprofiel

Op deze pagina is beschreven wat we doen en hoe we te werk gaan.


Broks-Messelaar Consultancy is een adviesbureau waar enthousiaste adviseurs werken aan plannen op het gebied van waterbeheer. Samen met onze opdrachtgevers zetten we ons in om goede resultaten te bereiken, waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden. Kenmerken van onze dienstverlening zijn: klantgericht, oplossingsgericht, nuchter, innovatief en prettig om mee samen te werken.

Wat we doen...

We houden ons bezig met beleids- en planvorming op het gebied van waterbeheer en zijn met name betrokken bij de initiatief- en planfase van projecten. Daarbij spelen inhoud én proces een belangrijke rol. Tijdens de planvorming wordt water veelal vanuit twee invalshoeken beschouwd. Enerzijds is dit de traditionele, 'technische' benadering van water met aandacht voor gebruiksfuncties en eisen voor inrichting en beheer. Daarnaast is er aandacht voor de maatschappelijke en ruimtelijke betekenis van water, waarbij een brug wordt geslagen tussen 'blauw, groen en rood'.

De tastbare resultaten variëren van visiedocumenten tot uitvoeringsplannen met concrete maatregelen. Daarnaast faciliteren we samenwerking tussen beheerders van het watersysteem en de waterketen, onder andere door het opstellen van beleidsnotities, het (bege)leiden van optimalisatiestudies en het ondersteunen van besluitvorming.

Ons werkveld bestrijkt het stedelijk en landelijk gebied, het watersysteem en de waterketen. Voorbeelden van onze activiteiten zijn:

Op verzoek verstrekken wij u graag een projectreferentielijst. De lijst is ook beschikbaar bij de downloads.

 

Hoe we te werk gaan...

Onze werkwijze is erop gericht om samen met onze opdrachtgever een project tot een succes te maken. Hierbij hanteren we de volgende twee motto's:

Wij kunnen en willen graag bijdragen aan het succes van onze opdrachtgever. Dit doen we op de volgende manier:

 

Kunnen we u van dienst zijn?

Met bovenstaande informatie hebben we u een beeld gegeven van onze activiteiten en werkwijze. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn bij planvorming in het waterbeheer. Indien u opmerkingen of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uns bereiken per e-mail of via ons adres en telefoonnummers.

naar begin pagina