Logo
Home

broks-messelaar.nl

procesbegeleiding,
projectleiding
en advies

bij planvorming
in het waterbeheerVacature ingevuld
Op dit moment hebben we geen vacatures.

Adviseurs

De adviseurs van Broks-Messelaar Consultancy zijn ...


Foto Kees Broks

ir. C.A. Broks

Kees Broks heeft een civieltechnische achtergrond. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd in het leiden en begeleiden van planvormingsprocessen op het gebied van stedelijk en landelijk waterbeheer. Tevens heeft hij uitgebreide kennis van riolering en real-time-control. Onze opdrachtgevers loven steeds zijn prettige manier van samenwerken. Meer informatie kunt u vinden in zijn curriculum vitae (volledig CV of kort CV). U kunt contact met hem opnemen via e-mailadres kees.broks@broks-messelaar.nl of telefoonnummer 06 5495 1415.

 

Foto Arjan Messelaar

ir. A.J.M. Messelaar

Arjan Messelaar heeft zowel een civieltechnische als een bedrijfskundige achtergrond. Tevens heeft hij diverse cursussen doorlopen op het gebied van mondelinge communicatie en het faciliteren van groepsprocessen. Hij heeft ruime ervaring als projectmanager van adviesprojecten, ondermeer op het gebied van stedelijk waterbeheer, riolering, real-time-control, telemetrie en beleidsplannen. Meer informatie kunt u vinden in zijn curriculum vitae (volledig CV of kort CV). U kunt contact met hem opnemen via e-mailadres arjan.messelaar@broks-messelaar.nl of telefoonnummer 06 5495 1416.

 

Foto Marlies Dekkers

drs. M.J.A. Dekkers

Marlies Dekkers heeft een hydrogeologische achtergrond. Startend met diep grondwater is ze in de loop der jaren steeds meer betrokken geraakt bij het ondiepe grondwater en oppervlaktewater. Inmiddels heeft zij veel ervaring met integraal waterbeheer, watersysteemanalyse en water­beleids­plannen. Ze is vanaf het begin nauw betrokken bij de uitvoering van de Kaderrichtlijn Water (KRW). Marlies onderscheidt zich verder met haar enthousiaste inzet voor het succes van projecten. Meer informatie kunt u vinden in haar curriculum vitae (volledig CV of kort CV). U kunt contact met haar opnemen via e-mailadres marlies.dekkers@broks-messelaar.nl of tele­foon­nummer 06 5473 7736.

 

Foto Susanne Naberman

ing. S. Naberman

Susanne Naberman heeft een civieltechnische opleiding en ruime ervaring met adviesprojecten op het gebied van riolering, stedelijk waterbeheer en waterhuishouding. Haar specialismen zijn het hydraulisch functioneren van rioolstelsels en het opstellen van rioleringsplannen. Daarnaast is ze bedreven in projectorganisatie en de communicatie rond projecten. Ze heeft haar projectervaring opgedaan bij adviesbureaus, gemeenten en waterschappen. Meer informatie kunt u vinden in haar curriculum vitae (volledig CV of kort CV). U kunt contact met haar opnemen via e-mailadres susanne.naberman@broks-messelaar.nl of telefoonnummer 06 2189 5368.

 

Vacatures

Broks-Messelaar Consultancy biedt een zeer veelzijdige en uitdagende werkomgeving. Als adviseur ben je betrokken bij, en verantwoordelijk voor, alle facetten van het advieswerk, zoals acquisitie, offertes, overleggen, rapportage, presentatie, facturering en nazorg. Daarbij kan je op een hecht team van collega's rekenen, maar ook vaak zelfstandig aan projecten werken.

Hoewel we geen vacature hebben, zijn we altijd genteresseerd in goede adviseurs. Onze interesse gaat uit naar mensen met onderstaand profiel.

Karakter en instelling
- Leuke collega;
- Eerlijk, betrouwbaar en altijd bereid om kennis te delen;
- Enthousiaste inzet gericht op het meer dan tevreden stellen van onze klanten.

Opleiding, niveau en ervaring
- Academisch werk- en denkniveau;
- Beleidsmatig kunnen denken;
- Tenminste acht jaar ervaring op het gebied van (stedelijk) waterbeheer;
- Ervaring in en affiniteit met het adviseren van overheden.

Vaardigheden
- Goede sociale vaardigheden;
- Vaardig in heldere schriftelijke communicatie;
- Ervaring met het opstellen van beleidsrapporten;
- Vaardig in gesprekstechnieken en het geven van presentaties;

Bij voorkeur (pluspunten)
- Werkervaring bij advies- of ingenieursbureaus;
- Ervaring of interesse in het (bege)leiden van groepsprocessen;
- Automatiseringskennis en vaardigheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van bovenstaande adviseurs, of een e-mail sturen naar info@broks-messelaar.nl.

naar begin pagina